Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Letní plovárna Olešník

foto

Provoz letní plovárny 2019   zahájen v pátek 28.6.2019

Provozní doba:

denně - 10:00-20:00 hod

V případě nepříznivého počasí si provozovatel vyhrazuje právo změny provozní doby letní plovárny

VSTUPNÉ

PROVOZNÍ ŘÁD

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Aktuální počasí

Počasí dnes:

20. 7. 2019

bo

Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky. Denní teploty 27 až 31°C. Noční teploty 18 až 14°C.

Přehrát/Zastavit Další

Navigace

Obsah

Formulář pro zaslání datové zprávy na elektronickou podatelnu: Obecní úřad Olešník

Prostřednictvím níže zobrazeného formuláře můžete zaslat na Obecní úřad Olešník datovou zprávu bez přílohy a elektronického podpisu. Tento formulář je určen pro ty, kdo nevlastní elektronický podpis založený na kvalifikovaném certifikátu, který vydal akreditovaný poskytovatel certifikačních služeb. Konkrétní právní předpisy stanoví, zda je nutné podání bez zaručeného elektronického podpisu doplnit do 5 dnů ústním podáním do protokolu nebo písemným podáním v listinné podobě nebo podáním v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem nebo označeným elektronickou značkou.

  • Časová možnost podání: kdykoliv
  • Potvrzení přijetí: následující úřední den podatelny
  • Úřední dny podatelny:
    dopoledneodpolednevečer
    pondělí7:30-12:0013:00-17:00
    středa7:30-12:0013:00-17:00
Kontaktní formulář slouží k zaslání Vašeho dotazu či žádosti. 
Kontaktní adresa*:    
     
     
 
 
Z důvodu zamezení automatického vyplňování formulářů spamery a roboty odpovězte, prosím, na následující kontrolní otázku: Kolik má zdravý člověk dohromady prstů na obou rukou 
Poznámka: 1)*Stačí vyplnit pouze jeden z uvedených kontaktů
2)*Vyplňte v případě, když podání zprávy je podmíněno poskytnutím data narození, např. Poskytnutí informace podle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Prostudujte před odesláním